Veelgestelde vragen

Ik wil een ondergrond van de gemeente Venray ontvangen

We hebben deze website zo opgezet dat u zelf op elk gewenst moment een aantal kaarten kunt downloaden. Op deze manier proberen we het u makkelijker te maken. Voor het downloaden zelf verwijzen we u naar 'Gebruikershandleidingen'. Die vindt u op deze website onder het kopje 'Instructiefilmpjes'.

Ik wil een ander formaat als shape ontvangen, is dat mogelijk?

Ja, dit is uiteraard nog mogelijk. Voor particulieren zijn daar kosten aan verbonden. U vindt de tarieven op deze site onder 'Links'.
Om te bestellen kunt u een e-mail sturen naar basisregistraties@venray.nl Vermeld daarin om welk gebied het gaat, of u alleen een BGT-uitsnede wilt of ook de kadastrale kaart, en het ontvangstadres voor het bestand en de factuur.

Ik kom er ondanks de handleiding niet uit. Wat kan ik doen?

U kunt dan het beste mailen naar basisregistraties@venray.nl met daarbij een telefoonnummer waarop we u kunnen bereiken. We kunnen desgewenst een afspraak maken buiten de kantoortijden van 9.00-17.00 uur om u op weg te helpen.

Ik heb een bestand gedownload, maar het bestand bevat geen informatie

Het beste kunt u dan een mail sturen naar basisregistraties@venray.nl In dat geval is er iets mis met de server, een probleem dat we niet meteen zelf kunnen oplossen. Wij zullen dit melden aan onze leverancier en u zo spoedig mogelijk informeren als alles weer werkt. U zult dan zelf opnieuw het bestand moeten downloaden.

Uw mening telt!

Wij volgen onze dienstverlening aan de gebruikers graag kritisch. We zijn daarom benieuwd naar uw bevindingen over het gebruik van ons Geo Dataportaal. Laat u het ons weten?

mail uw mening

Neem contact op via: basisregistraties@venray.nl of (0478) 523 333.